1ste leerjaar

 

juf Kelly en juf Marijke

 

DSC03846

 

 

 

Naar aanleiding van Allerheiligen en Allerzielen brachten we met de vriendjes van het eerste leerjaar, Meester Pieter en Juf Marijke een bezoekje aan het kerkhof van Anderlecht. 

 

Enkele mooie beelden die genomen werden tijdens deze uitstap kan je hier bekijken. 

Enkele sfeerbeelden van de scholenveldloop!

Deze morgen oefenden we nogmaals op het schrijven van de 'aa', 'ee', 'oe', 'd',...op de speelplaats.

Heel fijn zo in het zonnetje!

 

 

Met een beetje vertraging...

 

Enkele leuke foto's van ons halloweenfeestje op school. Iedereen was heel mooi verkleed en die dag maakten we lekkere appelmoes!

 

Een hele fijne dag!

Vorige week maakten we in de klas kennis met Wimmeke witloof! Juf Kelly mocht bij een organisatie een pakket gaan ophalen om zelf witloof te kweken.

Wimmeke witloof leerde ons dat er eerst witloofwortels moesten gezaaid worden. Gelukkig had de organisatie dit al voor ons gedaan.

 

Daarom konden we donderdag namiddag meteen aan de slag met de volgroeide witloofwortels. Deze hebben we samen geplant in grote potten. Vervolgens moesten we de witloofwortels nog veel water geven en daarna onder een kartonnen doos plaatsen.

 

Aangezien er door de doos geen licht mocht komen, hebben we die samen zorgvuldig afgetapet met plakband. Enkele assistenten namen daarna nog eens een kijkje in de doos om te zien of ons werk geslaagd was ;)

 

Hier vinden jullie enkele sfeerbeelden :) Veel kijkplezier!