6de leerjaar

 

juf Cindy

 

DSC03820

 

 

Ook wij deden mee... en zetten ons beste beentje voor. Het 5de en 6de leerjaar behaalden samen 5 medailles : 2 keer goud (Lou en Safoua), 2 keer zilver (Robyn en Hafida) en 1 keer brons . (Aliya)

Maar nog belangrijker... iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en zonder mopperen deze afstand gelopen. Er waren zelfs leerlingen die andere klasgenoten hebben geholpen omdat deze in het tumult waren gevallen. Een dikke proficiat aan jullie allemaal! 

Dinsdag 1 oktober gingen we naar het Fort van Breendonk in Willebroek. We leren in geschiedenis over belangrijke gebeurtenissen doorheen de tijd en Wereldoorlog 2 is de mijlpaal van de nieuwe tijden naar onze tijd.

Het Fort van Breendonk, een gevangenen- en doorgangskamp uit de Tweede Wereldoorlog, kon dan ook niet ontbreken. Daarom bezochten we dit gebouw samen met het vijfde leerjaar en begeleid door een gids.

 

In de namiddag was het dan tijd voor ontspanning. Of voor sommigen toch...De juffen daagden ons uit voor een blote voetenpad in de Schorre waar we op blote voeten stapten doorheen slijk, steentjes, platte keien, hooi, op boomstammen, tussen blaadjes en herfstvruchten, ... 

Een nieuwe ervaring. 

Wil je graag alle foto's kijken, klik dan even door naar de blog van het vijfde leerjaar en klik op de foto's.