Lenteklas

 

juf Heidi

 

Lenteklas foto 600 x 337

 

 

 

We hebben 2 weken hard gewerkt om alles voor te bereiden voor de komst van Sinterklaas en zijn gekke pieten! Op 1 december was het dan eindelijk zo ver. 

 

Het werd een groot feest! We hadden een speciaal verjaardagslied geoefend voor de sint met ritmestokjes (Klik hier voor een kort fragmentje). Om ons te bedanken kregen we elk wat lekkers. Na de foto gingen we terug naar de klas waar nog een leuke verrassing stond: nieuw speelgoed voor in de klas!

 

Bedankt lieve sint, we wensen je een veilige reis naar Spanje en tot volgend jaar! 

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's!

 

 saint nicholas 2807180 640

 

Deze week beleefden we heel wat kleurenpret! Op maandag zaten Nellie & Cezar immers in de kring... met een rode stip op hun neus! Hé wat gek, ook de juf en alle kleuters hadden een rode kledij aan?! Elke dag ontdekten we een andere kleur.

 

Kleur zit echt overal! Speelgoed, stiften,... zelfs buiten ontdekten we dat veel kleuren! Plots zagen we ook dat blauw niet altijd hetzelfde blauw is... "Dit is lichtblauw juf en jij hebt donkerblauw!" En wisten jullie al dat geel en rood samen oranje worden?!

 

(Door ziekte van juf Heidi komt het kleurenmonster met al zijn gevoelens later nog eens langs... )

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's

 

 

colored pencils 168392 640

 

Deze week mocht Juf Heidi eindelijk een aantal kleuters verwelkomen in het nieuw 'lente'klasje! Samen met Nellie & Cézar hadden we veel plezier bij het ontdekken van alle nieuwe hoeken en speelgoed. 

 

Met mijn tas en mijn jas, 

ga ik naar de Lenteklas!

Ik maak veel vriendjes, groot én klein.

Nellie & Cézar zullen er ook bij zijn!

 

 Klik hier voor enkele sfeerfoto's!

 

rsz 20171017 123820